top of page

Ronde van het Goede Doel

Fietsen als een prof 
       voor het goede doel! 
 

 

Vier dagen fietsen door enkele van de mooiste stukjes van ons land, professioneel begeleidt als een echte wielerprof.

Dit in een stimulerende omgeving van voormalige profwielrenners en topsporters, ondernemers en geëngageerde fietstoeristen: én dat alles voor het goede doel. 
Alles verloopt in een, ongedwongen sfeer met voldoende tijd om uitgebreid kennis te maken met de andere 
deelnemers. Dit is wat de “Ronde van het Goede Doel” te bieden heeft in haar eerste editie van 16 tot en met 19 augustus 2023.

De organisatoren zijn enkele ondernemers uit het Hageland, die echter niet aan hun proefstuk toe. In verleden namen zij deel of werkten zij al mee aan de Benefiet(s)tocht, de Move2Improve Wielertour en de Olivia Fund Wielertour. De deelnemers kunnen genieten van een zorgeloze tocht in een perfecte omkadering, waarbij alleen fietsen telt. Fietsen langs een prachtig parcours over de Belgische wegen. Een groep van jong en minder jong verleggen hun grenzen en overwinnen als één team een tocht van +/-600km.

De “Ronde van het Goede Doel” kwam tot stand dankzij enkele ondernemers uit het Hageland. Evrard Frederickx en Rudi Janssens vormen samen Robert Vos, Roger Van Calster en Hugo Dehaes het team achter dit iniatief. Zij worden hierin bijgestaan door Minasto Event Support, de event organisatie van Peter Stockx en Wendy Vanluyten, om alles organisatorisch in goede banen te leiden. 
   
Een team van enthousiaste medewerkers verleent hun medewerking aan de “Ronde van het Goede Doel” om dit evenement in goede banen te leiden.

 

bottom of page